FOTO: Za těmito branami si budete připadat jako v Africe. Navštivte Safari Park s až 2 300 zvířaty!
Foto: Redakce
Výlety

Dvůr Králové - Je to jedna z nejznámějších zoologických zahrad v Česku. K vidění je přes 2300 zvířat, především z Afriky.

Safari Park je světovou jedničkou v odchovu kriticky ohrožených zvířat a jejich vrácení zpět do přírody. Zároveň je to místo, kde se chovatelům, jako jediným na světě, podařilo rozmnožit severního bílého nosorožce v zajetí.

Po areálu zahrady lidé můžou chodit pěšky nebo si zaplatit projížďku. Park se může projet vlastním autem, Afrika truck stopem a nebo Safaribusem.

Projížďka Afrika truckem trvá asi 50 minut a je s odborným výkladem. Ten je součástí i Safaribusu, jízda ale trvá jen 20 minut a bus nezajíždí do výběhu ke lvům.
Právě Lví a Africké safari je pro návštěvníky velkým lákadlem.

V Africkém se turisté můžou projíždět mezi volně se pohybujícími zebrami, ptáky a dokonce i žirafami. Kdo si zvolí projížďku Lvím safari, může si připadat, tak trochu, jako ve filmu Jurský park.

Vysoké a silné brány a pečlivé kontroly jsou samozřejmostí před vjezdem do lvího výběhu. Tak se smečka lvů totiž volně pohybuje po oplocené pláni a návštěvníci mezi nimi projíždějí právě, v již zmíněných, v upravených vozech nebo vlastním autě. Všichni samozřejmě musí dodržovat bezpečnostní pravidla, jako jsou zavřená okna nebo dveře.

foto

1607safaripark4

1607safaripark2

1607safaripark3

1607safaripark5

1607safaripark6

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru