OBRAZEM: Bojíte se draků a strašidel? Na Starých Hradech se jich bát rozhodně nemusíte!
Foto: Redakce
Výlety

Hrad a zámek Staré Hrady leží v Českém ráji, kousek od Jičína, u městečka Libáň. Na své si přijde snad každý.

Návštěvníci si můžou vybrat ze 4 zážitkových pohádkových okruhů – zámecké pohádkové sklepení, hradní pohádková půda, hrad a zámek s Dračí královskou komnatou a Zdravosvět. V komplexu je k vidění 450 pohádkových bytostí, kterým vévodí právě draci. Obry, rytíře, princezny, vodníky, čaroděje, čerty a další potvůrky jsou opravdu všude.

Provedou vás živé pohádkové bytosti v rolích průvodců. Návštěvníci si také můžou vyzkoušet lekce čarodějnického létání na koštěti. Během léta kromě tradičních prohlídek se na hradě k vidění Velká kouzelnická show a souboje rytířů dobra a zla.

Děti do dvou let mají vstup zdarma. Děti od 2-11 let zaplatí 85 korun, dospělí 125 korun. Můžete využít i zvýhodněné vstupné, kdy při zakoupení dvou prohlídkových okruhů je vstup do Čarodějné Bestyjoly zdarma.

foto

1707vylet7

1707vylet11

1707vylet9

1707vylet10

1707vylet4

1707vylet8

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru