FOTO: Takhle vypadá čínská terakotová armáda
Výstava certifikovaných replik terakotového vojska. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Most - V Mostě začala o víkendu jedinečná výstava certifikovaných replik terakotových vojáků z Číny, jejichž předloha bývá někdy označována jako osmý div světa. Přes šest desítek postav, včetně dvou koní, je vyrobených stejným způsobem jako originální archeologický nález.

Výstava se bude konat do 7. ledna a najdete ji ve velkém sále muzea. Přístup je od vchodu k muzeu zřetelně označený a je oddělený od samostatného vstupu do muzea.

Expozice je přístupná od pondělí do pátku od 11 do 18 hodin, během víkendů potom od 10 do 18 hodin. Základní vstupné činí 150 korun, děti od 6 do 15 let zaplatí 60 korun. Například rodinné vstupné vás přijde na 350 korun.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru