OBRAZEM: Dopřejte si s dětmi opravdu úžasný dětský den v Parku Mirakulum
Foto: archiv Parku Mirakulum
Výlety

Milovice - Pokud hledáte místo, kde si vaši potomci beze všech pochybností užijí Den dětí, tak už jste ho našli. Park Mirakulum jim totiž poskytne vše, na co si vzpomenou. Nachází se ve středočeských Milovicích a nabízí 10 hektarů originální zábavy a volnočasových aktivit pro celé rodiny, s množstvím nápaditých herních prvků.

Najdete tu třeba lesní hřiště a kontaktní zoo, obří trampolíny a houpačky, lanová centra, podzemní chodby, prolézačky a v neposlední řadě i úzkokolejnou železnici, která park propojuje se sousedním Tankodromem.

„Den dětí oslavíme v sobotu 2. června a bude to určitě pecka. Připravili jsme totiž skvělý program a otevřený bude také náš Vodní svět. Jen doufám, že počasí bude vodním hrátkám nakloněno,“ říká majitel parku Jiří Antoš a dodává: „Oslavy Dne dětí pořádá kdekdo a ne vždycky logisticky zvládne větší počet příchozích. My jsme na nápor lidí zvyklí, takže se nikdo nemusí bát, že by nemohl zaparkovat na našem parkovišti, které je mimochodem zdarma, nebo že bude muset dlouho čekat na jídlo. Naše gastrozóny zaujímají více než 2500 metrů čtverečních a jen letos v nich přibylo 200 míst k sezení.“

A na co se můžete těšit? Třeba na krále Jelimána, který společně s maskoty televize Minimax Mini a Maxem roztančí celý amfiteátr a všechny přítomné naučí svůj tanec - Já tak rád trsám - a přidá i zábavné scénky a soutěže o ceny. Televize Minimax jako hlavní partner mirakulovského dětského dne „rozbije“ v parku svůj stan s hromadou zábavy. Děti budou soutěžit třeba s Kocourem v botách, s Barbie či se sedmi trpaslíky nebo se mohou vyfotit s králem Jelimánem.

„Programem v amfiteátru bude už tradičně provázet náš kamarád, moderátor Tomáš Fíla, který na pódium pozve také Spejbla a Hurvínka, kouzelníka Roberta či Michala Nesvadbu. A ten si určitě pro děti přichystá nějaké vylomeniny,“ usmívá se Jiří Antoš.

Připraveno je také malování na obličej, dočasné tetování, v provozu budou také mirakulovské dílničky a připravená je Škola písničkou. „Jde o interaktivní zábavně naučný hudební workshop zpěvačky Kristýny Peterkové a akordeonisty Káji Maříka pro každého, kdo si rád zazpívá,“ popisuje Jiří Antoš.

Malí i velcí se budou pochopitelně moci vyřádit na všech atrakcích v parku a to včetně Vodního světa. Ten se po zimní přestávce otevře letos poprvé a bude v provozu od 11 do 17 hodin. „S dětmi, které ještě nedorostly školních lavic, určitě zajděte do Vesničky, s těmi staršími si užijte adrenalin v Lanovém parku a Lesním městě,“ zve k návštěvě Jiří Antoš a přidává ještě jedno lákadlo pro dospělé: „V parku letos přibyl další stánek s prémiovou kávou z milovické pražírny Yakimacoffee, kde můžete ochutnat i kávové speciality připravené speciálně vyškolenými baristy.“ Mirakulum je totiž park skutečně rodinný a každý si tu najde něco – od batolat přes teenagery, jejich rodiče až po dědečky a babičky.

Program v amfiteátru 2. června 2018:

12:00 zahájení programu s TV Minimax
13:00 Spejbl a Hurvínek
14:00 Sokolník
15:00 Kouzelník Roberto
16:00 Sokolník
17:00 Michal Nesvadba

Praktické informace

Park Mirakulum je otevřen od 10:00 do 18:00 hodin. V dubnu a říjnu pouze o víkendech, v květnu a září od úterý do neděle a v červnu, červenci a srpnu každý den. Areál se nachází ve středočeském městě Milovice, v okrese Nymburk, autem je dobře dostupný z dálnice D10, železnicí pak zajíždí linka S20 z Prahy do Milovic každou půlhodinu. Vstupné zůstává beze změny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru