Ústecký kraj – Pro milovníky přírody tu máme pozvánku na výlet se společností Offroadsafari, která jako jediná v našem kraji pořádá poznávací a tematické výlety nejen po Krušných horách, ale také po Českém středohoří. Poukazuje nejen na historii kraje, ale také na zajímavosti přírodních krás, na životy lidí a jejich řemesla.

Témata výletů jsou různá, ať už se jedná o historii místa, např. o těžbě v daném kraji, o sopečných tajemstvích nebo o vinařství. Jsou to prostě, jak sami na svých stránkách zmiňují „Expedice industriální i nedotčenou krajinou“.

Na tomto výletu, který se koná v neděli 14. října, budete poznávat krásy a tajemství Krušných hor. Těšit se můžete například na:

  • magická místa, o kterých jste neměli tušení nebo jste je možná míjeli bez povšimnutí
  • unikátní Flájskou přehradu a Flájský plavební kanál ze 17. století, který sloužil pro přepravu dřeva
  • jeden z nejzajímavějších komplexů budov v Krušnohoří u bývalé vycezovací huti na německé straně hor a mnoho dalšího

Výlet si můžete rezervovat přes tento odkaz


Vyráží se v neděli 14. října v 10 hodin od sídla společnosti.

Místo srazu zde

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru