Litoměřice - Sponzorský dar v podobě tří barevných LCD televizorů přijali ve čtvrtek 19. února 2015 z rukou Lucie Šafránkové a Vlaďky Králové z Nadačního fondu With Love předseda správní rady litoměřické nemocnice Radek Lončák a vrchní sestra dětského oddělení Božena Haufová. Tyto televizory jsou určeny právě na dětské oddělení.

Předání sponzorského daru. Na fotografii Radek Lončák, Lucie Šafránková, Vlaďka Králová. Foto: N. Křečková
„Naše nadace se zaměřuje na pomoc lidem v nesnázích a těžkých životních situacích, zejména dětem a seniorům. Jsme z Litoměřic a působíme od roku 2013, a to především na regionální úrovni, ale sféra našeho zájmu přesahuje i hranice regionu. Pomoc je naším posláním," představila činnost nadačního fondu předsedkyně správní rady Lucie Šafránková a Vlaďka Králová, která je koordinátorkou projektů nadace ji doplnila: „Finance na sponzorské dary získáváme nejen od sponzorů, ale také z benefičních akcí, které pořádáme. Troufám si říci, že za sebou máme rok úspěšných projektů."

„Vážíme si každého sponzorského daru, protože tyto dary nám velmi pomáhají. Moc nás těší, že jste si vybrali právě naši nemocnici. Váš dar přispěje ke zvýšení komfortu našich dětských pacientů," poděkoval zástupkyním nadace za sponzorský dar Radek Lončák a vyjádřil naději, že se tímto krokem podařilo položit základní kámen vzájemné spolupráce nadačního fondu a nemocnice.

Nové LCD televizory budou umístěny přímo na pokojích dětských pacientů. „Děti budou mít velkou radost, často se na televize na pokojích při příjmu ptají," připojila se k poděkování vrchní sestra Haufová a doplnila, že nové televizory budou sloužit především pro ukrácení času dětem, které jsou upoutány na lůžko a nemohou se volně pohybovat po oddělení nebo navštěvovat hernu. „Je velmi důležité, aby nemocné dítě přišlo na jiné myšlenky a odpoutalo pozornost od své nemoci. Jsme rádi za každý nástroj, který nám v tom pomůže," uzavřela Božena Haufová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru