Litoměřice - Do sbírky organizované Nadačním fondem Kapka naděje se v únoru 2015 zapojila Městská nemocnice v Litoměřicích. Předmětem vzájemné spolupráce nemocnice a nadace je prodej připínacích buttonů, které jsou k dispozici ve dvou barevných variantách, v bílé a černé barvě.

 

Možnost podpořit dětské oddělení litoměřické nemocnice je i ve zdejší prodejně zdravotnických potřeb. Kasičku představuje farmaceutická asistentka Martina Buňátová. Foto: Naděžda Křečková

Prodej různých předmětů s logem organizuje Kapka naděje po celé republice jako projekt Dárky naděje.

„Využili jsme nabídky Kapky naděje a ve spolupráci s nimi v naší ústavní lékárně a prodejně zdravotnických potřeb nabízíme k prodeji placky na připnutí s logem Kapky naděje. Veškerý výtěžek z jejich prodeje bude použit na podporu našeho dětského oddělení, a to tak, že za vybrané prostředky zakoupí nadační fond Kapka naděje konkrétní přístroj nebo zařízení pro naše dětské oddělení a následně ho naší nemocnici daruje," vysvětlil princip spolupráce Leoš Vysoudil, člen Správní rady nemocnice a ředitel pro zdravotní péči.

Cena připínacích buttonů je minimálně dvacet korun, ale samozřejmě je možné přispět i vyšší částkou. Na prostředky z prodeje jsou jak v lékárně, tak i v prodejně umístěny kasičky opatřené logem Kapky naděje. Prodej buttonů poběží rok s tím, že na konci srpna budou kasičky vybrány a bude provedeno první vyhodnocení. „Jestliže chce kdokoli přispět jakoukoli částkou našemu dětskému oddělení, toto je jedna z možných a jednoduchých cest. Věřím, že se do této sbírky zapojí co nejvíce lidí, kteří nám pomohou nashromáždit zajímavou sumu. Jak říkají v Kapce naděje, každá kapka se počítá," vyzval závěrem Leoš Vysoudil.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru