Ústí nad Labem, Litoměřice – Na jedinečný hudební festival v centru Ústí se mohou těšit senioři. Atrium ústeckého magistrátu zaplní Pravá česká veselice, která je protkaná zpěváky, vstupy zajímavých hostů s vyprávěním a soutěžemi pro seniory.

Hudební festival, který vytvoří úsměv na tváři našim seniorům, proběhne v sobotu 23. května od 13.00 do 21.00 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na Milušku Voborníkovou, Petra Spáleného, Krajanku, Vinšovanku, Moravanku a další hudební překvapení.

Pravá česká veselice nebude pouze o hudebních hostech, ale také o hostech, které mají co našim seniorům. Předprodej vstupenek je v trmickém hypermarketu Globus nebo na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru