Ústecký kraj - Mělo by se v Ústeckém kraji dál těžit za limity stanovené před 24 lety u městečka Horní Jiřetín, nebo se mají rypadla před těmito limity zastavit? Veřejnost je rozpolcená a není jasné, jaký je její většinový názor, kterým se bez podložení ohánějí veřejnoprávní média. My vám nyní dáme přesnou odpověď díky našemu unikátnímu projektu na webu www.limityanone.cz.

Přinášíme jako první v republice hlasování na nově vzniklých samostatných stránkách www.limityanone.cz. Můžete ho brát třeba jako referendum, kterým se ohánějí krajští politici. Ani jedno řešení, ať už vláda o limitech rozhodne jakkoliv, nebude ideální pro všechny strany. Nechceme tímto hlasováním rozebírat jeho výhody a nevýhody. Chceme vědět, co si myslí veřejnost.

„Rozhodli jsme se tento web spustit, abychom zjistili, jak se lidé na problematiku další těžby nebo jejího útlumu dívají,“ říká jeden ze zakladatelů našeho zpravodajského serveru Oldřich Hájek.

Hlasovat může každý s IP adresou počítače v České republice, a to jen jednou za rok. Tím se snažíme předejít zfalšování hlasování bez nutnosti složité registrace, která by mohla hlasující odradit.

Jaké jsou výsledky, budeme průběžně sledovat a přineseme o nich vždy jednou do měsíce souhrnný článek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru