Litoměřicko - Téměř dva měsíce zaměstnával policisty tehdy neznámý pachatel, který řádil na Libochovicku. V průběhu uvedeného období se dopustil šesti prokázaných případů protiprávního jednání a způsobil škodu přesahující 70 tisíc korun.

Ilustrační foto

Cílem jeho výprav bylo především různé ruční a elektrické nářadí, ale také další předměty, které mohl následně zpeněžit. Za tímto účelem navštěvoval rekreační objekty, sklep obytného domu, zemědělský objekt, obytný dům, kde využil otevřeného okna a také zaparkované vozidlo, které jeho majitel zapomněl uzamknout.

Policistům se podařilo na základě operativního šetření případy objasnit. "Ukázalo se, že výše uvedenou trestnou činnost má na svědomí 34letý muž z Lovosicka, který byl v posledních třech letech za obdobné jednání pravomocně odsouzen a potrestán," uvedla litoměřická policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Obvinění pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody si převzal a v případě soudem uznané viny mu hrozí až pětileté vězení. Stíhán je ve vazbě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru