Ústecký kraj - Na silnicích v okolí Loun, Mostu, v Českém středohoří či v Podlesí můžete nyní potkat trénovat jezdce kontinentálního Aisan Racing teamu. Ten je složený výhradně z japonských závodníků. Do Česka přijeli na soustředění.

Proč si tým vybral pro své soustředění zrovna Louny? „Jedním z důvodů této volby je krásná krajina se zajímavým profilem s různým terénem vhodným pro tréninky a také díky dobré zázemí v Lounech, podpořené již patnáctiletým působením naší společnosti Aisan Industry Czech v regionu, ale svoji roli hrál i vstřícný přístup města Louny při podpoře různých sportovních aktivit na všech úrovních – zcela v rámci sloganu Louny město sportu," uvedl Václav Douša ze společnosti Aisan Industry Czech.

„Firma Aisan je jeden z největších zaměstnavatelů na území města a její spolupráce s Louny je dlouhodobá. Z myšlenky, že by se u nás mohl připravovat japonský cyklistický tým, jsem byl jako sportovec nadšený," uvedl na dotaz našeho on-line deníku Radovan Šabata.

Japonští cyklisté v modrých dresech se svými protějšky z TJ Stadion Louny na tamním velodromu. Foto: Oldřich Hájek

Na závěr tohoto soustředění se Aisan Racing team zúčastní největšího a tradičně nejkvalitněji obsazeného etapového závodu v České republice – Czech Cycling Tour 2016, který se letos koná na severní Moravě v termínu 11. až 14. srpna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru