Litoměřice - Jsme politický subjekt, který se účastní letošních krajských voleb v Ústeckém kraji. ProKraj v novém a pro všechny není jen prázdná fráze, ale skutečnost, kterou jsme začali naplňovat již při sestavování kandidátní listiny.

e-deniky-litomerice

Na naší kandidátní listině najdete jak politicky zkušené tváře, tak politické nováčky. Ti zkušení mají za sebou i působení v jiných politických stranách a hnutích, což může být někým kritizováno, ale my bychom rádi toto prezentovali jako přednost či výhodu. Všechny, kteří jsou na kandidátce PROKRAJE, spojuje zájem a chuť pracovat ve prospěch našeho kraje a jeho občanů. Naše uskupení a jeho kandidáti nejsou vázáni žádným centrálním řízením, a proto mohou zájem kraje a jeho občanů prosazovat bez ohledu na zmíněnou svázanost.

Náš kraj opravdu dlouho zajišťoval naší republice průmyslové zázemí, a to i před rokem 1989 a je na místě, aby ze strany centrální vlády došlo ke kompenzaci za vše, čím byl náš kraj poškozen. Jsme přesvědčeni, že má náš kraj na zmíněné kompenzace nárok a také jsme přesvědčeni, že se Vláda České republiky chová k našemu kraji trochu macešsky a dosti často měří dvojím metrem, bohužel většinou v neprospěch našeho kraje.

2908prokraj

Zde vidíme výhodu zkušenosti některých kandidátů. Nechceme si hrát na politickou uniformovanost, máme opravdu zájem spolupracovat s každým, komu na našem kraji záleží více než na stranické příslušnosti.

Naši kandidáti jsou lidé, kteří své zkušenosti a znalosti prokázali ve svých oborech a o to samé se chtějí pokusit i v práci pro Ústecký kraj a jeho obyvatele.

Proto bychom chtěli vyvinout iniciativu, která by spočívala ve větší spolupráci všech poslanců a senátorů za Ústecký kraj všude tam, kde by z toho měl náš kraj a jeho občané užitek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru