Litoměřice - Od neděle mají nedostupné mobily, nikdo neví, kde se nacházejí. Od pondělí po šestnáctiletém Danielu Příhodovi a o tři roky mladší Janě Kulhavé pátrá policie. Oba pocházejí z Litoměřicka.

Foto: Policie ČR

"Dne 29. srpna oznámili na Policii ČR rodiče jmenovaných, že jejich děti se nevrátily v domluvené době domů, ani o sobě nepodaly zprávu. V průběhu pátrání bylo zjištěno, že oba mladí se spolu sešli v neděli 28. srpna 2016 v odpoledních hodinách v Litoměřicích, od této doby mají nedostupné mobilní telefony a dosud se nepodařilo zjistit, kde by se mohli nacházet, ani motiv jejich odchodu," uvedla litoměřická policejní mluvčí Jana Kofrová.

Policie ČR žádá o sdělení jakýchkoli informací k výskytu pohřešovaných osob, volat je možné na linku 158.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru