Praha – Sraz chovatelů psů typu bull a jejich zvířat se koná v sobotu 1. října od 12 do 17 hodin na Výstavišti Holešovice u Křižíkovy fontány v Praze 7.

2409bull

Unikátní akce se v roce 2016 bude konat už potřetí. Při prvním srazu v roce 2014 dorazilo 330 bull-psů, o rok později již 394. Oba rekordy byly oficiálně zapsané v České knize rekordů.

Letos se koná v rámci obrovské dvoudenní akce Festival zvířat. Smyslem akce je především osvěta bull plemen a informování veřejnosti o tom, jací tito psi opravdu jsou.

Jak to probíhá?

Od 12 do 17 hodin jsou písemně registrováni příchozí psi bull plemen, kteří se akce zúčastní. Na vše průběžně dohlíží zástupce agentury Dobrý den, která vede Českou knihu rekordů. V 17 hod. proběhne hromadné focení všech přítomných. Konečný počet bude zapsán do České knihy rekordů (v případě, že se povede překonat loňský rekord 394 psů; letošním cílem je 500 psů).

Sraz je určen všem psům a fenkám bull plemen (dle FCI – viz níže). Na akci není povoleno volné pobíhání psů, povinné je mít psa na vodítku.

SRAZ SE TÝKÁ TĚCHTO PLEMEN (DLE FCI):

Teriéři typu bull (3.3.)

  • Americký stafordširský teriér
  • Bulteriér
  • Miniaturní bulteriér
  • Stafordšírský bulteriér
  • Dále též americký pitbul – neuznaná plemena (11.)
  • PLUS american bully a všichni kříženci, kteří se na první pohled podobají některému z uvedených plemen.

Kupírovaní psi

Dle oficiálního stanoviska z Ministerstva zemědělství se mohou srazu zúčastnit a být zapsaní do rekordu, jen se nesmějí zúčastnit případných doprovodných soutěží.

Dárky pro útulkáčky

Přímo na akci se také budou sbírat dárky pro pejsky v péči Bulterrier Rescue Slovakia. Přineste jim něco dobrého na zub, hračku či další potřeby, které třeba už nepotřebujete. Útulkáči budou mít radost! Co nepoberou slovenští přátelé, předájí pořadatelé do jiného vhodného útulku v ČR.

Dárky pro účastníky

Každý účastník se může těšit na zajímavé dárky od sponzorů akce (vzorky krmení, slevové kupóny apod.) a speciální dárky také čekají na každého 10. (tj. i 20., 30. atd.) účastníka.

Na místě bude k dispozici i zdarma poradna pro pejskaře – o zdraví, kondici atd. V rámci programu proběhne i módní přehlídka (modelové výhradně z řad bull psů – účastníků akce), plus zábavné soutěže typu aport buřta apod.
Během srazu jsou návštěvníkům k dispozici i stánky partnerů akce (s krmením, chovat. potřebami apod.).

POŘADATELKA AKCE:

Kateřina Kašparová
pořadatelka Rekord Bull Srazu
mobil: 777 600 033
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.haf-mnau.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru