Litoměřicko - Dopravní policisté v litoměřickém okrese vyjížděli o tomto víkendu k sedmi dopravním nehodám, při nichž utrpěla jedna osoba zranění těžká a další čtyři lidé byli zraněni lehce. Celková škoda je odhadnuta na 327 tisíc korun.

Ilustrační foto: Zdroj Policie ČR

"Hlavními příčinami nehod byla nepřiměřená rychlost, nedání přednosti v jízdě a nesprávný způsob jízdy. Jeden z havarujících řidičů měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol," uvedla litoměřická policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Za stejné období loňského roku eviduje policie dvanáct nehod s jedním těžkým a pěti lehkými zraněními. Hmotná škoda byla vyčíslena na 316 tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru