Štětí - Až pětileté vězení hrozí dvěma mužům z Ústecka, kteří na sklonku letních prázdnin vnikli za použití násilí do rekreační chaty nedaleko obce Štětí. Tam přebývali a kradli.

Ilustrační foto: e-deniky.cz

Poničili oplocení a poté rozbili okno, kterým vnikli do chaty, kde se následně zabydleli. Přespávali v chatě a konzumovali zde nalezené potraviny. "Z objektu odcizili fotografickou výbavu, nářadí a další věci za účelem prodeje. Majiteli rekreačního objektu vznikla škoda přesahující 100 tisíc korun," sdělila mluvčí policie na Litoměřicku Pavla Kofrová.

Pro trestný čin krádeže a porušování domovní svobody byl obviněn 52letý muž, který je stíhán na svobodě a mladšímu z dvojice, 48letému Ústečanovi, bylo obvinění předáno ve věznici, kde si již odpykává trest za předchozí trestnou činnost.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru