Severní Čechy, Most – Po sedmi letech zmizí regionální značka Gama Rádio, které vysílá ze studia v Mostě na frekvencích v severních, západních a části středních Čech. V noci na sobotu se změní na stejných frekvencích v Rock Rádio s obdobným obsahovým zaměřením.

3009micro„Dnes v noci se jako Gama rádio odpojíme a začneme vysílat jako Rock Rádio," potvrdil jednatel společnosti Gama media Petr Petrik. Rádio bude vysílat z Českých Budějovic s regionálními vstupy.

Posluchači, kteří jsou zvyklí na rockovou muziku, dostanou pod novým jménem podobný druh hudby. Zlepšit se má signál, pomůže i odbavování díky lepšímu technickému zázemí Rock Rádia, které funguje v jižních, západních a středních Čechách. Rádio už se na přechod připravuje několik dní novými jingly.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru