Litoměřice -Až dvouleté vězení hrozí 19letému muži, který odcizil v polovině měsíce září tzv. elektrokolo z chodby jednoho panelového domu v Litoměřicích.

Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR

Skládací kolo v hodnotě 10 tisíc korun následně prodal a utržené prostředky užil pro svou potřebu. "Kolo se podařilo zajistit a mladík si v těchto dnech převzal sdělení podezření pro trestný čin krádeže," uvedla mluvčí policistů na Litoměřicku Pavla Kofrová.

Krádeží jízdního kola ze zabývali také policisté v Libochovicích. Tady odcizil tehdy neznámý pachatel jízdní kolo uzamčené ve stojanu tak, že odpojil přední kolo uzamčené lankovým zámkem a odnesl si zbývající část horského kola. "Škoda byla vyčíslena na 24 tisíc korun. Na základě operativního šetření byl vypátrán 27letý muž z Libochovicka, který se uvedeného jednání dopustil. Pro trestný čin krádeže byl dotyčný obviněn v uplynulých dnech," dodala mluvčí policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru