Ústecký kraj - Mnichovské výstaviště Messe München hostilo největší mezinárodní investiční veletrh ve Střední Evropě, EXPO REAL 2016. Nechyběli na něm zástupci Ústeckého kraje.

1710kraj

Veletrh se těšil velkému zájmu návštěvníků i vystavovatelů. Foto: Ústecký kraj

Veletrh se těšil velkému zájmu jak návštěvníků, tak vystavovatelů. Účastnilo se 1798 vystavovatelů z 29 zemí. Veletrh navštívilo 39 tisíc návštěvníků ze 77 zemí.

Ústecký kraj vystavoval společně se statutárním městem Ústí nad Labem. Ukázali novou publikaci o nejvýznamnějších investičních příležitostech v našem kraji a seznamovali zájemce s aktualizovaným webovým portálem Invest ÚK (odkaz na webové stránky zde).

„Před veletrhem byla nabídnuta spolupráce městům v kraji a jejich propagační materiály byly k dispozici na stánku. Pro návštěvníky byla připravena i prezentace regionálních potravin. Na veletrhu se podařilo navázat celou řadu nových kontaktů s potenciálními zájemci o investice v kraji. Nedílnou součástí naší účasti byla i prezentace našeho kraje,“ informovala Markéta Flochová z oddělení mediální komunikace krajského úřadu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru