Litoměřice - Litoměřické policisty zaměstnával v uplynulých dnech neznámý pachatel, který řádil na Roudnicku. Během deseti dnů stihl vniknout do osmi soukromých objektů a způsobit škodu za více než 30 tisíc korun.

2410policejnivuzIlustrační foto

Blesková práce policistů se vyplatila a na základě operativního šetření byl vypátrán 30letý muž z Roudnice nad Labem, který má na svědomí sedm případů vloupání do rekreačních objektů na Roudnicku a v jednom případě krádež nářadí ze zahradního přístřešku u rodinného domu. V chatách, kam vnikl za účelem získání kořisti, v některých případech i přespával a konzumoval nalezené potraviny.

"Výše uvedené jednání není jediným prohřeškem dotyčného, v uplynulých třech letech byl za majetkovou trestnou činnost několikrát pravomocně odsouzen a potrestán. Na sklonku uplynulého týdne byl obviněn ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádeže. Následně byl podán podnět na vazební stíhání obviněného, který byl akceptován," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru