Ústecký kraj - V pátek 28. října slavíme den vzniku samostatného československého státu. Se svátkem ale přichází i zákon, který omezuje otevírací dobu větších prodejen, a to těch, které mají více jak 200 metrů čtverečních. V článku se dozvíte, která obchodní centra v Ústeckém kraji mají otevřeno.

2510oteviracidoba0Ilustrační foto: Oldřich Hájek

Otevřená obchodní centra dne 28.10.: Central Most, Forum Ústí nad Labem, Olympia Teplice, Galerie Teplice, OC Pivovar Děčín. Otevřeno je podle normální otevírací doby. Zavřeno mají pouze obchody s plochou větší než 200 metrů čtverečních. Seznam zavřených, nebo otevřených obchodů najdete na webech obchodních center.

Informace ohledně otevírací doby se nepodařilo dohledat na webu obchodních center: Fontána Teplice, Central Chomutov, OC Chomutovka. I zde ale platí, že pokud bude obchodní centrum otevřeno, podle zákona budou obchody s plochou větší než 200 metrů čtverečních zavřené. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru