Libochovicko - Jedenatřicetiletý recidivista z Lounska navštívil na sklonku uplynulého týdne areál jedné firmy na Libochovicku. S nekalými úmysly vnikl nepozorovaně do neuzamčených šaten zaměstnanců, které prohledal a z odložených peněženek odcizil přes tři tisíce korun.

2610penezenkaIlustrační foto

"Při odchodu z areálu byl spatřen a zadržen místními pracovníky, kteří ho předali přivolaným policistům. Následná kontrola ukázala, že se jedná o známého recidivistu, který se uvedeného jednání dopustil i přesto, že byl za obdobný čin v posledních letech pravomocně odsouzen a potrestán. Ještě téhož dne mu bylo sděleno podezření pro trestný čin krádeže a v případě soudem uznané viny hrozí podezřelému až tříleté vězení," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru