Úštěk - Teprve devatenáctiletý mladík ukradl ze stolu v restauraci v Úštěku jednomu ze zákazníků peněženku a mobilní telefon. Věci mu vzal zrovna když host usnul. Část věcí policisté zajistili a předali původnímu majiteli, mladík se k činu doznal.

2610mladikustekIlustrační foto

"Počátkem tohoto roku jsme přijali oznámení o krádeži v jedné z restaurací v obci Úštěk. Chvilkového spánku jednoho ze zákazníků využila tehdy neznámá osoba, která si přivlastnila ze stolu volně odloženou peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a mobilní telefon. V těchto dnech byl případ objasněn. K činu se doznal teprve 19letý muž z Úštěcka, který byl obviněn z trestného činu zatajení věci. Část věcí se podařilo zajistit a vrátit původnímu majiteli," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru