Litoměřice - Město Litoměřice ve spolupráci s městskou nemocnicí, jíž je zřizovatelem, přichází s novým druhem služby veřejnosti. První prosincový den zahajuje ve vstupní hale zdravotnického zařízení (za podatelnou) provoz nové detašované pracoviště městského úřadu - Czech POINT.

3011czechpoint

Ilustrační foto: MěÚ Litoměřice

To znamená, že přímo v budově litoměřické nemocnice si lidé mohou od tohoto data ověřit podpis nebo kopii listiny, požádat o výpisy z rejstříku trestů či z bodového hodnocení řidiče apod.

„Nové kontaktní místo bude každý pracovní den od 8 do 12 hodin poskytovat identické služby jako pracoviště Czech POINT na Mírovém náměstí," ujistil tajemník městského úřadu Milan Čigáš. Podle něho jde o další krok v přibližování služeb občanům. „Každý den naším zdravotnickým zařízením projdou stovky lidí. Nyní si i agendu tohoto typu mohou vyřídit zde, aniž by museli zajíždět do vzdálenějšího centra města," dodal Radek Lončák, předseda správní rady nemocnice, která v ambulancích ročně ošetří téměř čtvrt miliónu pacientů.

Czech POINT zajišťuje:

Ověření podpisu nebo kopie listiny
Autorizované konverze dokumentu
Výpis z rejstříku trestů
Zřízení datové schránky
Výpis z bodového hodnocení řidiče
Výpis z katastru nemovitostí
Výpis ze Seznamu kvalifikovaných dodavatelů
Výpis z insolvenčního rejstříku
Výpis z obchodního rejstříku a Veřejných rejstříků
Výpis z obchodního rejstříku
Výpis z rejstříku trestů právnické osoby
Výpis z živnostenského rejstříku
Registrace do MA ISOH

Podrobnosti o jednotlivých činnostech najdete na webových stránkách města https://www.litomerice.cz/czech-point a nemocnice nebo na odkazu https://www.litomerice.cz/potrebujivyridit

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru