Litoměřicko - Policisté na Litoměřicku vyšetřují případ falešného porybného. Ten kromě předložení dokladů požadoval také po některých rybářích finanční hotovost. Policisté proto vyzývají rybáře, kteří se s podobným jednáním setkali, aby se obrátili na policii.

0212porybny

Podvodné jednání zaměřené na rybáře zaznamenali policisté na Litoměřicku. Podle zjištění policistů muž vydávající se za rybářskou stráž kontroloval převážně ve večerních hodinách osoby rybařící na místních vodách. Kromě dokladů požadoval po některých také finanční hotovost např. za rybaření v nesprávnou dobu apod.

"Prokazoval se dokonce nějakým průkazem a odznakem a po přijmutí peněz od poškozených uvedl, že nemá potřebné pokutové bloky. Některým rybářům bylo toto jednání divné, a proto se obrátili na policii. Je možné, že mezi rybáři jsou i další poškození. Tímto bychom chtěli apelovat na rybáře, kteří se s výše uvedeným jednáním setkali, aby se obrátili na kterékoliv policejní oddělení," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru