Litoměřice - Až pětileté vězení hrozí šestačtyřicetiletému muži z Litoměřic, který od přesně nezjištěné doby nejpozději od měsíce prosince 2014 na různých místech v Litoměřicích prodával dalším osobám pervitin. Za prodej drogy inkasoval finanční hotovost, kdy celková částka činí více než 100 tisíc korun.

1502pervitin

Ilustrační foto

"Na objasnění tohoto případu pracovali litoměřičtí kriminalisté intenzivně několik měsíců. V uplynulých dnech byl na základě operativního šetření dotyčný zadržen a obviněn z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Návrh na vazební stíhání obviněného byl akceptován," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru