Litoměřice - Ke dvěma nehodám vyjížděli v ranních hodinách hasiči na Litoměřicku. K jedné došlo v obci Křešov, další se stala v průmyslové zóně v Lovosicích.

1702hasicilito

Ilustrační foto: Michal Hrdlička

Po šesté hodině ranní vyjížděla profesionální jednotka hasičů ze Štětí k obci Křešov, kde se s kamionem převážejícím elektroodpad, utrhla krajnice. "Hrozil pád kamionu na bok. Na místo byl povolán jeřáb ze stanice Ústí nad Labem. Hasiči kamion zajistili, uzavřeli komunikaci, vyložili náklad a vyprošťovali," uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

O tři hodiny později vyjela jednotka profesionálů ze stanice Lovosice k dopravní nehodě dvou osobních aut v průmyslové zóně v Lovosicích. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči odpojili akumulátory a uklidili vozovku. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru