Neobvyklé klání: V neděli budou závodit rodiče s kočárky
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústecký kraj - Již tuto neděli 14. dubna od 15 hodin proběhne osmý ročník sportovně zábavného odpoledne „Závody kočárků“ aneb závody ve sportovní chůzi s kočárkem. Tyto celorepublikové závody odstartují na několika desítkách míst v České republice.

V našem kraji jsou zapojena města Děčín (Střelnice Děčín, Labská ulice), Ústí nad Labem (pořádá YMCA Ústí nad Labem, zatím neuvedeno místo pořádání) a Litoměřice (Střelecký ostrov).

Podstatou samotných závodů je chůze s kočárkem na 100 kroků dlouhé trati v co nejkratším čase.

Připraveny jsou pro vás tři hlavní kategorie závodů: maminkyy, tatínci a celé rodiny. Další soutěžní kategorie jsou závody kol, koloběžek nebo odrážedel (určeno pro děti 0-15let).

Cílem této akce je motivovat rodiny s dětmi a ukázat jim, že pohyb na čerstvém vzduchu je to nejlepší co můžeme pro sebe a své děti udělat. Startovné činí 80 Kč za kočárek a je zahrnut na všechny tři soutěžící. A to hlavní na závěr: celý výtěžek půjde na dobročinné účely.

Zatím bylo na akci přihlášeno 29 měst v ČR a na Slovensku. I vy se můžete stát organizátorem závodů, za což získáte i odměnu. Více info na: https://www.zavodykocarku.cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru