Vylepšené prostory, nový pavilon, spousta novinek i vystavovatelů či Velikonoční trhy. Chystá se Dům a zahrada v Lounech
Výstaviště v Lounech.
Co se chystá

Louny - Již za pár dní se otevřou brány lounského výstaviště, aby přivítaly návštěvníky velmi oblíbení a již tradiční výstavy Dům a zahrada. Stane se tak na zelený čtvrtek, a kromě tradičních tipů pro zahrádkáře, kutily a třeba všechny, kteří si chtějí vylepšit bydlení, nabídne i několik novinek.

Například nově opravený pavilon A a revitalizované venkovní prostory. V opraveném pavilonu vás budou čekat nejen výstavy, ale i příjemné posezení v nové kavárně. Také venkovní areál výstaviště prošel renovací. Nové lavičky budou lákat k posezení, chodit budete po nových chodnících a potěší vás jistě i nová výsadba a krásnější prostory lounské výstaviště nacházejícího se v pěkném prostředí lesoparku.

Druhou novinkou bude letošní téma výstavy - Ekodomov. Po celou dobu výstavy bude probíhat poradenství, jak sbírat a zpracovávat organické zbytky v domácnostech, ve firmách, ve školách i v obcích. Jak odpovědně a udržitelně pečovat o půdu a jak recyklovat.

Jelikož se letos výstava koná v období velikonočních svátků, můžete se těšit na různé řemeslníky a vše co patří k svátkům jara na Velikonočních trzích, jež budou probíhat v rámci výstavy. V klidu si zde budete moci vybrat z mnoha velikonočních dekorací, pomlázek, či kraslic.

1504vystavabanner

Dvacátý třetí ročník výstavy Dům a zahrada se uskuteční ve čtyřech velikonočních dnech, od čtvrtka 18. dubna do neděle 21. dubna. Prezentovat se zde bude na 300 vystavovatelů, z Ústeckého kraje, Česka, ale i ze zahraničí. Z toho zhruba třetina vystavovatelů se zúčastní výstavy poprvé.

Během výstavy si můžete pořídit různé stavební materiály, prezentovat se budou výrobci oken, dveří, podlahářské firmy, firmy z oblasti vytápění, prodejci nábytku a interiérových doplňků, dřevostavby a mnoho dalšího. Chybět nebudou ani oblíbené kytičky, rostliny pro sadbu, letničky, trvalky. Velká část návštěvníků přijíždí nejenom nakupovat, ale také pro radu, na to, jak dobře návštěvníkům poradit, jsou vystavovatelé připraveni. Zejména o tzv. „pěstitelské poradenství“ je mezi návštěvníky vždy velký zájem.

„Smyslem výstavy je, aby návštěvník našel vše na jednom místě od zahrady po bydlení. Naším cílem je, aby každý ročník byl zajímavý, abychom přinášeli co nejširší a kvalitní nabídku a návštěvníci odcházeli spokojeni. My jsme připraveni, teď už jenom aby nám přálo počasí“, láká Štěpánka Portz, manažerka výstavy.

Výstava potrvá od čtvrtka 18. dubna do neděle 21. dubna. Otevřeno bude každý den od 9 hodin do 17 hodin. Vstupné pro dospělého je 70,- Kč, důchodci a děti od 6 do 15 let zaplatí 40,- Kč, rodinné vstupné je 210,- Kč (2 dospělí + 2 děti). Během výstavy u mnoha vystavovatelů návštěvníci nakoupí za zvýhodněné výstavní ceny.

Další informace najdete na webu výstaviště zde nebo na facebookovém profilu zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru