V sobotu se koná další závod Krušnohorského poháru, pojede se na trati Jáchymov – Mariánská
Foto: Luboš Dvořák
Co se chystá

Ústecký kraj - Další, v letošní závodní sezóně v pořadí již třetí závod podniku Krušnohorský pohár se pojede v sobotu 25. května na trati Jáchymov – Mariánská.

Jezdce čeká trať s novým povrchem. Jde o tradiční trasu Krušnohorského poháru. Trať v Jáchymově prošla rekonstrukcí vozovky, má dvojitá svodidla. Závod se pojede jako memoriál Jirky Fryjeho, člověka, který pro závody žil. Napsal několik publikací z oblasti automobilismu a automobilových závodů, zejména zaměřených na rallye.

Diváky čeká velice atraktivní závod v krásném prostředí v rekreační oblasti, s trasou vedoucí z údolí na úpatí Krušných hor do nadmořské výše cca 800 metrů. Depo plné nadupaných vozů, jezdci, kteří se jistě rádi s nimi vyfotí nebo pohovoří o svých strojích.

Depo závodu se bude rozkládat vedle bývalého dolu Svornost. Zde se budou soustřeďovat pouze závodní auta a servisní vozy. V depu nebude možnost stání civilních automobilů. Na místě bude zřízeno také hlídané parkoviště.

Absolutní pořadí jezdců před třetím závodem (prvních 10 míst):

1.místo Volena Jiří - JK Motorsport
2.místo Pribula Mojmír - Auto Mito
3.místo Brousek Adam – Hustle
4.místo Hřava Jaroslav - Kroubang racing
5.místo Kolčava Radek Auto - Kora motorsport
6.místo Bauer Michal
7.místo Lehmann Tomáš - Kajman team racing
8.místo Kubíček Pavel - 2K
9.místo Černý Ctibor - #BOWA
10.místo Tomášek Petr

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru