Okruh církevních památek zve k návštěvě osmi míst
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Litoměřice - Poslední červnové úterý, 25. června, opět otevřou své brány pro turisty i některé kostely v rámci již tradičního produktu „Okruh církevní památky“. Za jeden voucher v hodnotě 150 Kč budou moci turisté až do 15. září vždy od úterý do neděle navštívit osm památek.

Na Mírovém náměstí půjde o vyhlídku Kalich, stálou expozici Severočeské galerie výtvarného umění, Diecézní muzeum, kostel sv. Jakuba, kostel Všech svatých a sousední kostel Zvěstování Panny Marie. Na Dómském pahorku pak okruh mohou zakončit prohlídkou katedrály u sv. Štěpána s vyhlídkovou věží.

Role průvodců se i tentokrát ujmou studenti historie Univerzity Karlovy. Voucher na všech osm památek bude možné zakoupit v litoměřickém infocentru, v kostele Všech svatých nebo v katedrále sv. Štěpána. Objekty budou přístupné buď po předložení zakoupeného voucheru nebo po zaplacení jednorázového vstupného do každého objektu. Za každé tři vstupy budou moci návštěvníci opět čerpat zdarma odměnu v podobě třetinky piva nebo limonády v Biskupském pivovaru U sv. Štěpána nebo si vychutnat kávu v hodnotě 50 Kč dle vlastního výběru ve Fér Kafe v parku Václava Havla. Na každý voucher je možné čerpat dvě odměny.

Autor: Radana Kubíčková, Destinační agentura České středohoří

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru