Už se to blíží! Nový FUNPARK na mosteckém Šibeníku bude otevřen již tento pátek!
Funpark najdete v největším mosteckém parku Šibeník. Vévodí mu vyhlídková věž. Foto: e-deniky.cz
Co se chystá

Most - Most bude mít již tento týden novou atrakci. V pátek 28. června bude slavnostně otevřen nový park – FUNPARK, který nabídne zábavu pro celou rodinu v nově vybudovaném centru s 3D bludištěm a věží.

Rozhodně si nenechte ujít slavnostní otevření FUNPARKU, protože vás čeká bohatý kulturní a sportovní program pro děti i dospělé, adrenalin, dobrodružství a parádní výhled z nové unikátní atrakce.

Slavnostního otevření Funparku se zúčastní i známí youtubeři, vyzkoušíte si skateboarding nebo silový sport na wourkoutovém hřišti. Pro nejmenší je připravena stezka Střediska volného času, sladké odměny, malování na obličej a nafukovací atrakce.

Tak nezapomeňte, v pátek 28. června od 10 hodin otevření nového FUNPARKu na na vrchu Šibeník v Mostě!

https://www.youtube.com/watch?v=SFGvHw8aQv8

Sledujte take facebookový profil FUNPARKU zde.

64495887 333411607553429 5103008978346967040 n

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru