VIDEOPOZVÁNKA: Roudnice hostí mezinárodní mistrovství německých ovčáků
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Roudnice nad Labem - V prvním prázdninovém týdnu se Roudnice nad Labem stane hostitelem 29. mezinárodní mistrovství Českého klubu německých ovčáků. Přijďte se ve dnech 4. – 7. července podívat do sportovního areálu ve Vědomicích.

Mistrovství je organizováno ve dnech 4. – 7. července 2019 ve sportovním areálu ve Vědomicích. Pachové práce – stopování však proběhne na pozemcích zemědělské společnosti ASTUR Straškov a několika zemědělských společnostech ve Středočeském kraji.

„Prezidium klubu německých ovčáků požádalo roudnickou kynologickou organizaci o zajištění akce. Roudnický sehraný tým pořadatelství přijal, a tak po čtyřech mistrovstvích ČR všech plemen jsme si za své vzali i toto mezinárodní mistrovství. Bude to taková malá příprava na mistrovství světa všech plemen, které nás čeká v září 2021,“ řekl za organizační výbor Václav Kejř.

Prestižní soutěž je samozřejmě otevřena i divákům. Zveme tedy všechny milovníky psů a kynologického sportu k její návštěvě.

Více informací o soutěži naleznete na webových stránkách akce ZDE a ve videopozvánce MIS:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru