VIDEOPOZVÁNKA: Hasiči se na státní svátek 28. října setkají pod Řípem
Foto: HZS ČR
Co se chystá

Podřipsko - V den státního svátku 28. října se pod památnou horou Říp uskuteční „První setkání hasičů pod Řípem“ u příležitosti 101. výročí vyhlášení samostatnosti Československa. Přijďte si prohlédnout historickou i současnou techniku a užít si bohatý program, včetně hudebního vystoupení.

Organizace této ojedinělé akce se ujal šéfredaktor Hasičského čtení Josef Pepa Nitra, OSH Litoměřice, druhý nejstarší český sbor dobrovolných hasičů z Roudnice nad Labem a další sbory Podřipska. Událost se koná pod záštitou starosty Roudnice nad Labem Františka Padělka a za podpory starosty Krabčic Jiřího Šimáčka.

Svou účast, kromě zasloužilých hasičů, přislíbil také první český sbor z Velvar a nejstarší činný pražský sbor dobrovolných hasičů Praha-Braník. Zúčastní se i zástupci profesionálních podnikových hasičů, především z HZS Ústeckého kraje, územního odboru Litoměřice a Spolany Neratovice.

Těšit se můžete jak na historickou techniku, v čele s koněspřežkou z Libkovic, tak ukázky té současné. Nebude chybět ani hasičský sport a bohatý doprovodný program. Hudební kulisu akce zajistí Velký dechový orchestr Mělník pod taktovkou Josefa Šebesty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru