Kam vyrazit na pořádný ohňostroj? V těchto městech si užijete barevnou oblohu
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Ústecký kraj – Chcete vidět pořádnou světelnou show? Mnohde už si ohňostrojů užili při rozsvěcení vánočních stromů na začátku prosince, jinde vyčkávali na přelom roku. A někde si vypouštění raket a rachejtlí připravili až na Nový rok.

Silvestr 2019 v Mostě zahájí v 17 hodin na 1. náměstí moderátor Petr Říbal. O pár minutek pozdějí vystoupí Petr Nasty Cerha (znáte z Evropy 2 a z Na Stojáka), Arnošt Frauenberg (znáte z Na Stojáka). Od 17.50 čeká návštěvníky hodinové vystoupení Adama Mišíka s kapelou. Ohňostro přijde na řadu v 19 hodin.

Rodinný Silvestr na náměstí Míru v Litvínově začíná v 17.15 hodin. V centru města očekávejte rej masek. Přehlídku roztodivných a bláznivých masek předvede Divadlo Kvelb. I vy můžete přijít v masce. Ohňostroj se potom koná od 18 hodin ve Voigtových sadech.

Město Roudnice nad Labem vás srdečně zve na novoroční ohňostroj. Rok 2020 společně přivítáte ve středu 1. ledna od 17 hodin na Karlově náměstí.

Silvestrovský ohňostroj se koná 31. prosince od 17 hodin na Václavském náměstí v Lovosicích.

Ve Štětí se na silvestrovský ohňostroj těšte od 18 hodin na Novém náměstí. Od 20 hodin se koná silvestrovská zábava v sále KS Štětí.

Silvestr v Žatci bude zahájen ve 23 hodin a kromě závěrečného ohňostroje o půlnoci vás čeká od 23 hodin hudební produkce a zábava s Karlem Fialou, ve 23:55 hodin projev starostky města Žatec a senátorky paní Zdeňky Hamousové. Vstup je zdarma. V letošním roce bude pódium umístěno u Morového sloupu. Ohňostroj bude odpalován v prostoru placeného parkoviště u výjezdu z ulice Dvořákova (před prodejnou látek).

Novoroční ohňostroj pořádají 1. ledna od 18 hodin u rybníku Barbora v Duchcově. O hodinu dříve se již koná novoroční hitparáda Zdeňka Lukesle a zpěvaček Sandry a Terezky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru