Máte rádi víno? Nenechte si ujít Litoměřický hrozen! Koná se už tuto sobotu
Ilustrační foto
Co se chystá

Litoměřice - Milovníci lahodných vín mají jedinečnou šanci. Na brány Litoměřic totiž klepe Hrozen. Oblíbená degustační a prodejní akce se uskuteční již tuto sobotu 15. srpna od 13 do 22 hodin. S ohledem na epidemiologickou situaci se prvně koná pod širým nebem, na parkovišti U Hvězdárny, který se nachází v těsném sousedství parku Václava Havla.

Pravděpodobně půjde o jednu z mála vinařských akcí, která se letos v Čechách uskuteční. Návštěvníci budou moci degustovat vína od zhruba dvou desítek českých vinařů. Mimo jiné ochutnají i šampiona Národní soutěže vín vinařské oblasti Čechy, která proběhla před několika málo dny v Chloumku u Mělníka. Právě v Litoměřicích u příležitosti Hroznu se totiž Cech českých vinařů rozhodl vyhlásit výsledky nejprestižnější české soutěže, která je nominační pro Národní salon vín ve Valticích. „Nejlepším vínem v Čechách bylo vyhlášeno Rulandské bílé 2018 z České zemědělské univerzity,“ informoval předseda Cechu českých vinařů Stanislav Rudolfský.

„Velmi si vážíme toho, že Cech českých vinařů vyhlásí výsledky soutěže jako součást Hroznu, což nepochybně zvyšuje prestiž této oblíbené akce,“ konstatoval starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč.
Degustovat vína od zhruba 20 českých vinařů lze již tuto sobotu 15. srpna od 13. hodiny. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže se uskuteční v 15 hodin. Hlasovat o nejlahodnější víno však budou moci také samotní návštěvníci akce. I na ně čekají pěkné ceny.

Připraven je i doprovodný hudební program:
14.00 – 16.00 Rosťa Pechoušek
16.30 – 17.30 Veselí lidi
19.00 – 22.00 Kotlárovci (cimbálovka)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru