Navštivte v sobotu vinařství v Chrámcích a nakupte skvělá vína a mošty
Foto: Vinařství Chrámce
Co se chystá

Chrámce - České vinařství Chrámce připravilo pro veřejnost možnost nakoupit si místní skvělá vína i v době Adventu. Otevřeno bude i každou sobotu až do Vánoc.

Adventní sobotní prodeje ve vinařství v Chrámcích budou probíhat i v sobotu 12. a 19. prosince v době od 10 do 14 hodin.

V nabídce bude veškerý sortiment vín Českého vinařství Chrámce od roku 1997 až do roku 2020 a také letošní novinka, hroznové mošty Einav a Šošana. Na místě se budete moci zahřát výtečným chrámeckým „svařákek“ z odrůdy Svatovavřinecké.

České vinařství Chrámce najdete v obci Chrámce v čísle popisném 32. Další informace se dozvíte také na webových stránkách vinařství: http://www.ceske-vinarstvi.cz/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/CeskeVinarstviChramce

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru