Pálení čarodějnic se blíží! Rozmarýn zve děti do Čarovného lesa
Ilustrační foto
Co se chystá

Litoměřice - Pálení čarodějnic se blíží, letos proběhne netradičně. Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích (DDM) připravil pro děti v termínu od 26. dubna do 2. května soutěžní aktivitu „Čarovný les“. Stezka plná zábavných úkolů bude připravena pro děti od 4 do 8 let na Střeleckém ostrově.

Nejmenší účastníci se mohou těšit na deset úkolů a devět indicií, které jim poslouží jako přísady do lektvaru Štěstí. „První stanoviště je označené cedulkou START a nachází se u workoutového hřiště za letním kinem. Úkoly jsou rozmístěny v prostoru kolem hřiště a vedou až pod Tyršův most. Každý je označen pořadovým číslem a v rohu obrázkem čarodějnice. Úkoly 1 až 8 lze plnit na přeskáčku, ty s číslem 9 a 10 si nechejte až nakonec,“ informuje soutěžní nadšence ředitelka DDM Zuzana Bendová.

Recept lektvaru, tedy všechny vyluštěné přísady společně se svým jménem, příjmením, přezdívkou a věkem, zašlete na telefonní číslo 602 589 901. Veškeré obdržené SMS se správným složením kouzelného lektvaru budou zařazeny do slosování o deset balíčků. Výherce DDM kontaktuje formou SMS a zveřejní pod přezdívkou na FB stránce Rozmarýnu (https://www.facebook.com/DDMRozmaryn). DDM nezapomněl ani na starší děti a rodiče. Ti si mohou dobrovolně splnit malý test týkající se tradičního pálení čarodějnic.

Výuka v DDM probíhá i nadále distanční formou. Od 12. dubna byla vládou povolena individuální výuka či konzultace. „V případě Rozmarýnu se týká kurzu kytary, který nebyl dětem přístupný ani v distanční formě. Dále k nám mohou individuálně docházet děti kroužku „Keramika“, které si vyzvedávaly materiál ve „výdejním okénku“ a nosily pak hotové výrobky. V rámci individuální výuky mají možnost si přijít jednotlivě a v nabízených časech tyto výrobky namalovat,“ doplňuje Zuzana Bendová. DDM i nadále rozesílá dětem zábavné a edukativní reportáže.

Hlavní budova v Plešivecké ulici je pro veřejnost otevřena vždy v pondělí v čase od 11:00 do 16:30 hodin, v úterý od 8:00 do 13:00, ve středu od 11:00 do 16:30 a ve čtvrtek od 8:00 do 13:00 hodin (přihlášky, informace atp.). Více informací na https://www.ddmrozmaryn.cz/ či na FB stránce https://www.facebook.com/DDMRozmaryn.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru