Vše pro dům i zahradu. Již tento pátek startují na lounském výstavišti Jarní trhy!
Foto zdroj: vystavydiamantexpo.cz
Co se chystá

Louny - I přes aprílové počasí, kterého nám bylo letos požehnaně naděleno, se k nám dostavilo jaro. Každý zahradník netrpělivě vyhlíží den, kdy bude moci kopnout do země, založit si zeleninové záhonky a do těch okrasných dosadit květiny, které mu zima nebo čas poničily.

Pro spokojenost všech zahradníků – malých i velkých – jsou po zrušení tradiční dubnové výstavy Dům a zahrada připraveny Jarní trhy na výstavišti v Lounech. V termínu 14. – 16. května se budou návštěvníci moci za zpřísněných hygienických podmínek sjet do parku, kde na čerstvém vzduchu pod otevřeným nebem budou moci nakoupit nejen to, co si žádá jejich zahrada, ale i to, na co budou mít zrovna chuť a plno dalších nezbytností.

Na Jarních trzích najdete vše pro dům a zahradu - květiny, ryby, zahradní nábytek, hobby nářadí, domácí potřeby, kamínkové koberce, postele, sedací soupravy, dekorace a proutěné zboží, klimatizace, tepelná čerpadla, izolace, uzeniny, sýry, oříšky a pekařské výrobky a mnoho dalšího.

Celá akce proběhne za zpřísněných hygienických opatření v souladu s nařízením vlády. Ale nebojte, dobrý pocit z návštěvy vám to nepokazí.

ZÁKLADNÍ INFORMACE

  • Místo: Výstaviště Louny, Masarykovy sady1470, Louny
  • Termín konání: 14. – 16. 5. 2021
  • Denně: 09:00 – 17:00 hodin
  • Další informace naleznete na webu Výstaviště Louny a na Facebookové stránce Výstaviště Louny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru