CHYSTÁ SE: Oslava 690 let založení zámku Pětipsy. Čekají na vás šermíři, střelba z luku, loutkové divadlo a mnoho další zábavy
Foto: Zámek Pětipsy
Co se chystá

Pětipsy - Již tuto sobotu se na zámku Pětipsy koná oslava 690 let od jeho založení. Šermíře, pěvecký sbor, lukostřelbu nebo loutkové divadlo a mnoho dalšího zde mohou vidět a užít si děti i dospělí.

V sobotu 8. října se od 11 hodin koná na zámku Pětipsy oslava. Zámek, nacházející se v okresu Chomutov, slaví již 690 let své existence.

Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program. K vidění budou šermíři, pěvecký sbor nebo loutkové divadlo. Děti se budou moci projet na ponících, vyzkoušet si svoji zručnost v tvůrčích dílničkách a zúčastnit se různých soutěží. Na akci bude samozřejmě zajištěno dobré občerstvení a k dispozici budou prodejní stánky.

Vstupné je opravdu symbolické. Dospělí zaplatí 40 korun, studenti do 15 let 20 Kč, důchodci a děti do 6 let mají vstup zdarma.

0710petipsyoslava690letzalozenizamku2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru