Mistrovství světa v rychlostní kanoistice míří na Labe arénu v Račicích
Foto: canoeracice.com
Co se chystá

Račice - Do České republiky se po 59 letech vrací Mistrovství světa v rychlostní kanoistice. Na Labe aréně v Račicích se před domácím publikem předvedou Martin Fuksa, Josef Dostál a další kanoistická špička. Nenechte si to ujít od 23. do 27. srpna. Lístky jsou pořád ještě v prodeji!

Velký příliv sportovních příznivců do Račic a Štětí očekává v tomto týdnu také policie. V důsledku přílivu velkého počtu motorizovaných návštěvníků lze předpokládat zhoršenou plynulost dopravy ve Štětí. Řidičům, kteří budou v době sportovního klání Štětskem pouze projíždět, policie doporučuje, aby se vyhnuli přetíženým lokalitám. "Zároveň žádáme motorizované návštěvníky, aby dodržovali objízdné trasy a respektovali pokynů pořadatelů a policistů," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Zcela uzavřena bude obec Račice a Záluží a objízdné trasy budou značeny. Doporučujeme využít odstavných parkovišť ve Štětí u areálu podniku MONDI, odkud bude jezdit kyvadlová doprava.

https://www.youtube.com/watch?v=-dRnE7bNXu4

Policisté budou v rámci bezpečnostního opatření dohlížet nejen na ochranu veřejného pořádku, ale také na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Přímo ve sportovním areálu v Račicích bude mít navíc Policie ČR od pátku své stanoviště, kde bude občanům k dispozici v průběhu závodů. 

O možnostech dopravy více zde.

Vstupenky kupujte zde: www.canoeracice.com/vstupenky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru