Pekelná jízda krampusů začíná už v sobotu! Kde všude letos budou?
Ilustrační foto Zdroj: Krampus - čerti ze severu
Co se chystá

Ústecký kraj – Oblíbení čerti krampus opět po roce vyrážejí do ulic. Na šou alpských čertů se mohou těšit lidé hned z několika měst a obcí v Ústeckém kraji. Pekelná jízda skupiny Krampus – čerti ze severu začíná už v sobotu 11. listopadu v Blšanech u Loun.

Premiérová sobotní šou Krampus v Blšanech začíná ve 13.00 hodin doprovodným programem. Těšit se můžete na vystoupení hudební skupiny Beruška, pochod mažoretek a vystoupení bubeníků "Tam Tam Batucada". V 17:30 přijde vyvrcholení celé akce – pochod děsivých krampusů. Průvod čertů půjde od blšanské hospody kolem obecního úřadu až k autobusové zastávce.

Krampus čerty můžete dále vidět v Ústeckém kraji během listopadu a prosince ve Vejprtech (25.11), v Želenicích (26.11), v Žatci (3.12), v Kadani (tady vyroste pekelný stan, kde budou čerti strašit zlobivé děti a hodné dostanou od Mikuláše nadílku) a Vysoké Peci (5.12), v Malém Březně (6.12) a v Mostě (17.12).

Pochod alpských čertů Blšany u Loun - program

13:00 zahájení akce
14:50 hudební skupina Beruška
16:00 bubeníci Tam Tam Batucada
16:30 pochod mažoretek v doprovodu bubeníků Tam Tam Batucada
17:20 překvapení
17:30 pochod alpských čertů 

1011krampusplakat

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru