Do Mostu dorazí hvězda drum & bassové scény A.M.C, doplní ho čeští DJ's
Do Mostu dorazí hvězda drum & bassové scény A.M.C, doplní ho čeští DJ's
Co se chystá

Most - První část prvního ročníku Code X Festivalu se blíží. Do Mostu dorazí 17.3. jedno z aktuálně nejznámějších jmen ve světě drum & bassu, z Velké Británie k nám na sever Čech poprvé zavítá DJ, producent a majitel labelu Titan Records - A.M.C.

Doplní ho Bifidus Aktif, Wonder Who a lokální djs. Normální vstupenka začíná na 140 Kč za kus a její cena se bude podle prodaných kusů postupně zvyšovat až k 180 Kč, takový bude vstup na místě.

K dispozici je také VIP vstupenka za 520 Kč s welcome drinkem zdarma a přístupem do backstage k djs, kde bude i menší raut a pár dalších výhod. VIP vstupenek je v prodeji jen opravdu omezené množství. Předprodej je spuštěn do 15. března 23:59 nebo do vyprodání vstupenek.

Vstupenky můžete zakoupit na: http://bit.ly/codexamcvstup
Soutěž o vstupy zdarma najdete zde: http://bit.ly/codexamcsoutez

2602amc2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru