Lyžování přes vodu, bruslení na sněhu, adrenalin. Již tuto sobotu na Klínech!
Bazén na sobotu je připravený.
Co se chystá

Klíny - Na tento víkend si určitě udělejte čas a přijeďte si na Klíny užít zimních radovánek, zábavy, sportu a adrenalinu. Sport areál Klíny v Krušných horách na Mostecku nabídne v sobotu 3. března nejen lyžování, ale i dvě skvělé akce.

Od 9. hodiny ranní bude zahájena prezentace několika sportovních značek. Díky tomu budete moci například otestovat lyže značky Fischer, zúčastnit se několika exhibic, soutěží a vyzkoušet netradiční sport.

„V sobotu u nás proběhnou dvě akce, Snow Tour, ta nabídne prezentaci několika značek, jako Fischer, Sled Dogs, Smith, nebo Lamax. Waterslide zase přinese lyžování na vodě, při kterém zažijete spoustu zábavy. Chybět nebudou ani soutěže, závody, hudba a na závěr skvělá párty,“ láká Josef Dlouhý, jednatel Sport areál Klíny.

Přijeďte otestovat nové lyže značky Fisher, helmy a brýle značky Smith, či zjistit, jak fungují akční kamery Lamax. Netradiční zážitek vám určitě přinese bruslení na sněhu. Bude se soutěžit o zajímavé ceny a bude pro vás připravena chill-out zóna s ochutnávkou tyčinek BOMBUS a horké nápoje značky DAVID RIO CHAI. Až odložíte lyže, můžete se těšit na ochutnávku elixíru CAPITAN BUCANERO.

Snow Tour nabídne i SLED DOGS – bruslení na sněhu

Během dne se bude závodit na SLED DOGS v měřeném slalomu o hodnotné ceny. Do závodu se můžete přihlásit na místě, startovné bude zdarma!

Co to je SLED DOGS? Sled Dogs skates jsou vlastně brusle na sníh. Milujete in-lajny a nemůžete se dočkat konce zimy? Jste milovníky adrenalinu a fascinují vás výkony jezdců Red Bull Crashed Ice? Nebo jen hledáte alternativu ke klasickým lyžím? Pak si Sled Dogs jednoduše zamilujete. Tyto "sněžné brusle" vám dávají na sjezdovce neuvěřitelnou svobodu. Poradí si s ledovými plotnami i neupravenou rozježděnou sjezdovkou. Žádné hůlky, žádné otravné tahání těžkých lyži. V sobotu je budete moci na Klínech vyzkoušet.

0203bazen2

Waterslide – adrenalin a zábava – lyžování přes bazén, třeba i v maskách

V poledne odstartuje velká zábava, Waterslide, což je unikátní přejezd přes vodou napuštěný bazén na lyžích, snowboardech či podomácku vyrobených pohybovadlech. Hodnotí se nejen vlastní výkon, tedy přejetí či nepřejetí, ale v doprovodné soutěžní disciplíně Best trick i kreativita, originálnost masky a styl.

Přihlášky do waterslide

Do závodu waterslide se můžete přihlásit zde nebo přímo na svahu před závodem. Doporučujeme vzít s sebou náhradní oblečení. Vyhřívaný stan na svahu bude zajištěn.

Na závěr after party

Večer se můžete těšit na after party Capitána Bucanera. Celý den vás budou provádět usměvavé promotérky v barevných bundách HELLY HANSEN.

Snow Tour se uskuteční v sobotu 3. března od 9 hodin, Waterslide také v sobotu 3. března, ale až od 12 hodin, na prostranství Sport areálu Klíny. Předpokládaný konec obou akcí nastane kolem 16. hodiny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru