Nadšenci do závodů do vrchu se můžou radovat, Triola Cup startuje sezonu 2017
Loňský Triola Cup v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Po zimní pauze se vrací na silnice další ročník podniku závodů do vrchu s názvem Triola Cup. Stejně jako v loňském roce, zahájí i letošní sezónu na mosteckém polygonu.

„Loni jsme sezonu na mosteckém polygonu sérii závodů zahajovali i ukončovali. Závěr byl poněkud dramatický a doprovázela ho i evakuace závodiště kvůli nalezené nevybuchlé letecké pumě. Až na toto vzrušení se nám spolupráce s vedením mosteckého autodromu velmi osvědčila a závodníci si změnu z tratí v severočeských kopcích na trať na mosteckém polygonu pochvalovali. Proto jsme se rozhodli i letošní sezonu začínat na polygonu, který skýtá závodníkům také zajímavé momenty. Pro diváky jsou tak závody lépe viditelné a přehledné,“ uvedl František Pišta, organizátor série Triola Cup.

Závodníci se začnou sjíždět již v pátek 7. dubna v odpoledních hodinách do prostor závodiště, v sobotu v 9 hodin začnou tréninkové jízdy a samotné závodní jízdy jsou naplánovány na 11.15 hodin.

I letos se závodů mohou zúčastnit pouze auta s ochranným rámem, s neodlehčenou karoserií. Přihlášeny jsou již přes tři desítky závodníků. Na piloty i diváky čeká občerstvení a rozhodně zajímavé chvíle plné adrenalinu. Více informací najdete zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru