Ústecký kraj - Několik desítek vinařů z Čech, Moravy, ale i ze zahraničí se bude opět prezentovat na nejprestižnější výstavě českých vín Vinařské Litoměřice. Ta v letošním roce připadá na pátek 13. a sobotu 14. dubna a bude se opět konat v Domě kultury a gotickém hradě Litoměřice, po oba dva dny od 10 do 19 hodin.

Návštěvníky, kteří se na tuto výstavu již pravidelně sjíždějí i z jiných regionů a zemí čeká degustace a prodej nejkvalitnějších vín českých i zahraničních vinařů, snoubení vín a jednotlivých pokrmů. Při válení vína na jazyku přijde jistě vhod Cimbálová muzika a další doprovodný hudební i kulturní program, na místě bude i spousta stánků s rozmanitým zbožím.

V sobotu návštěvníky čeká doprovodný program „Víno a pokrmy“ a od 14 do 16 hodin seminář „Víno a zdraví“.

Výstavě Vinařské Litoměřice každoročně předchází soutěž vín, champion výstavy obdrží prestižní cenu prezidenta republiky – prezidentský pohár.

Výstava Vinařské Litoměřice patří i pro letošní rok do projektu Rodinné stříbro Ústeckého kraje. Jedná se o projekt, který vznikl v zájmu udržení kontinuity a zachování nejvýznamnějších akcí celokrajského i nadregionálního významu. Pod pojmem rodinné stříbro si mnozí vybaví něco cenného, k čemu má rodina úctu, co si pečlivě chrání a předává z generace na generaci. Přesně tyto přívlastky měli na mysli představitelé Ústeckého kraje, když rozhodovali o programu Rodinné stříbro.

Program akce:

Pátek 13. 4. – vstupné 350 korun

10.00 – zahájení prvního dne výstavy
15.00 – slavnostní zahájení 16. Ročníku Vinařské Litoměřice 2018
16.00 – 16.45 – předání stříbrných a zlatých medailí
17.00 – slavnostní ceremoniál – předání nejýznamnějších ocenění výstavy
19.00 – ukončení prvního dne

Sobota 14. 4. – vstupné 250 korun

10.00 hodin – zahájení druhého dne výstavy
11 – 17 hodin – doprovodný program Víno a pokrmy
14 – 16 hodin – seminář Víno a zdraví – ve velkém sále gotického hradu
19.00 – ukončení výstavy

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru