Most - Pokračování první části Code X Festival, která proběhla v březnu ve velkém sálu mosteckého Hotelu Domino. Na druhé části prvního ročníku Code X Festival nás svou návštěvou poctí legenda drum & bassu, která stále patří mezi nejžádanější DJe současnosti a tou není nikdo jiný než DJ Aphrodite z Velké Británie, který se významně podílel na rozvoji tohoto stylu již od jeho samotného počátku v 90. letech 20. století.

Akce se koná ve čtvrtek 13. dubna, jelikož druhý den je státní svátek - Velký pátek. Místo konání je Hotel Domino v Mostě (https://goo.gl/maps/ATBku58dsXR2).

Vstupenky jsou k dispozici na: (http://bit.ly/codexaphrovstup)

Základní vstupenka začíná na 140 Kč za kus a její cena se bude podle prodaných kusů postupně zvyšovat až k 180 Kč, takový bude vstup na místě. K dispozici je také VIP vstupenka za 500 Kč, ke které náleží přístup do backstage k djs, kde bude čekat menší raut s trochou alko i nealko pitím a možnost libovolného opouštění areálu. VIP vstupenek je v prodeji jen 10 ks. Předprodej je spuštěn do 12. dubna 12:00 nebo do vyprodání vstupenek, poté bude možnost zakoupení až na místě, kde bude ovšem vstupenek dostatek.

Odkaz na událost zde: https://www.facebook.com/events/110591426134072/

1004aphro2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru