Mariánské Radčice - Festival, který určitě stojí za účast, je ten v Mariánských Radčicích na Mostecku. Ti, kdo ho již v minulosti navštívili, vědí, že překvapí netradičním umístěním v zahradě obehnané podloubím v římskokatolické farnosti místního kostela Panny Marie Bolestné. Jde o významné poutní místo.

Fesťáček v Ráči se uskuteční 23. června od 15.45 hodin. V letošním roce návštěvníkům nabídne pět kapel několika žánrů.

Uslyšíte Sabinu Uxovou, mladou interpretku, finalistku Dětské Porty. Dále folkové uskupení Passage, několikanásobné finalisty Porty. Těšit se můžete na Petru Hapkovou s kapelou a na známé písně jejího otce. A chybět nebude ani poctivý rock od mostecké kapely Cumbal a mladé rockové kapely Bez Cenzury.

Vstupné na festival činí 50 korun, občané Mariánských Radčic a všechny děti mají vstup zdarma.

Mariánské Radčice jsou obcí v okrese Most, která se nachází 5 km jihovýchodně od Litvínova.

Mapa

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru