Miroslav Andrt končí jako místostarosta Štětí, rozhodli o tom zastupitelé na mimořádném zasedání
MGR. ING. MIROSLAV ANDRT
Litoměřice

Štětí - Miroslav Andrt po více než deseti letech končí jako místostarosta města Štětí. Rozhodli o tom zastupitelé ve čtvrtek 11. března na mimořádném zasedání.

Ke konci na pozici místostarosty města se Miroslav Andrt vyjádřil na sociální síti Facebook:

"Vážení spoluobčané, 

po více než deseti letech končím jako místostarosta Města Štětí.

Ne, že bych sám chtěl, ale rozhodlo o tom 11 z 21 zastupitelů, a to aniž by to nějak blíže vysvětlili. Nedá se prý se mnou spolupracovat a příliš si stojím za svými názory...

K pozici voleného představitele našeho města jsem vždy přistupoval s maximálním nasazením, plnou zodpovědností a úsilím o co nejlepší výsledek pro většinu našich obyvatel. A to bylo asi špatně... Ostatně udělejte si obrázek a vlastní názor sami.

Toto rozhodnutí navíc přichází v době, kdy celá naše společnost čelí záludné pandemii ohrožující lidské životy v našich rodinách a místo, abychom se semkli, spojili své síly a táhli všichni za jeden provaz, tak svým bližním záludně vrážíme kudly do zad. Však ono se ne nadarmo praví: „podle skutků poznáte je...“

Děkuji Vám všem, kteří jste mi kdy dali svou důvěru, abych Vás reprezentoval a hájil zájmy našeho města a našich spoluobčanů na různých úrovních. Bylo to pro mě vždy ctí, i když jsem si vědom, že se ne vždy dalo všemu plně vyhovět a možná jsem občas i někoho naštval nebo zklamal, za což se dodatečně omlouvám... To ale halt k tomu také patří, to je prostě život.

Zvláště pak děkuji všem kolegům a spolupracovníkům – za ty roky jsem Vás měl tu čest poznat opravdu mnoho a třeba si i někteří oddechnete, že už Vás nebudu tolik prudit. Vždy mi ale šlo o co nejlépe odvedenou práci, a to halt někdy i bolí. A přestože si to možná řada z Vás nemyslí, tak i na úřadě v našem městě je řada schopných lidí, kteří jistě pomohou dotáhnout většinu právě rozpracovaných projektů do zdárného konce.

Dnešním dnem zůstávám „řadovým“ zastupitelem, ale i nadále jsem si vědom Vaší dosavadní důvěry do mě vložené a budu v rámci možností dělat maximum pro to, aby naše město vzkvétalo a naše děti a vnoučata v něm chtěly jednou zůstat žít a zakládat vlastní rodiny! Děkuji také všem za vyjádřená slova podpory! Nesmírně si toho vážím!

Váš Miroslav Andrt."

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru