Příběh dvou hrdinů: Mladík napadal ženu ležící na zemi, naštěstí byli poblíž tito stateční muži
Ocenění muži. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Varnsdorf, Děčín - Vedení územního odboru policie v Děčíně dnes předalo ocenění dvěma mužům Zdeňku Novákovi a Ondřeji Uherkovi z Varnsdorfu za projevenou statečnost, rozhodnost a pohotovost při ochraně života a zdraví jiné osoby.

Tito muži dne 21. prosince 2021 krátce po deváté hodině večer ve Varnsdorfu uslyšeli zoufalé volání o pomoc. Nezaváhali ani minutu a šli za hlasem. U místního panelového domu spatřili mladíka, který napadal ženu ležící na zemi.

"Mladíka ihned zpacifikovali, zadrželi a následně předali do rukou policistů. Díky jejich statečnosti a toho, že jim volání o pomoc nebylo lhostejné, nedošlo případně k něčemu horšímu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru